Contacteer ons

stuur ons een bericht

of bel
0496 55 05 19

Bedankt voor uw bericht! Wij zullen u zo spoedig mogelijk contacteren.

Oeps! Er ging iets mis tijdens het invullen van dit formulier. Probeer nog eens opnieuw.

mPulse 3 in 1 Infraroodsauna's

bezoek onze toonzaal
02
unieke eigenschappen

Solocarbon 3 in 1 infrarood

De eerste en enige intelligente infraroodsauna's die gebruik maken van het volledige spectrum van infraroodtechnologie. Deze effectieve technologie is aanpasbaar aan individuele wensen en veranderende noden, zodat u uw specifieke gezondheidsvoordelen kan behalen.

Eigenschap 1

Solocarbon 3 in 1 IR technologie

Hoewel Carbon Surround de beste infraroodtherapie is binnen zijn klasse, is Solocarbon® de meest geavanceerde en heilzame technologie die voor handen is. Het is dan ook klinisch aangetoond dat de lichaamstemperatuur bijna 3º stijgt tijdens een saunabezoek van 30 minuten. Dit is belangrijk, want de verhoging van de lichaamstemperatuur vormt een soort katalysator voor alle gezondheidsvoordelen die infraroodtherapie kan bieden. 
Hiermee biedt Sunlighten een verwarmingstechnologie aan die in staat is om infraroodwarmte zowel dichtbij, centraal als op afstand te leveren. 
Hierdoor worden talloze specifieke gezondheidsproblemen verholpen:

korte golven

 • Celgezondheid/Immuniteit
 • Wondgenezing
 • Huidzuivering
 • Pijnverzachting

midden golven

 • Pijnverzachting
 • Verbeterde bloeddoorstroming
 • Gewichtsverlies

lange golven

 • Gewichtsverlies
 • Ontgifting
 • Bloeddrukverlaging
 • Relaxatie
SOLOCARBON VERWARMINGSELEMENT
TABLET BEDIENINGSPANEEL
eigenschap 2

Touchscreen bedieningspaneel

Met deze intuïtieve en eenvoudige interface kunt u precies kiezen welk gezondheidsvoordeel u wenst te bereiken tijdens een bepaalde sessie. Op dit kleurenscherm van 10 inch kunt u zelfs een film of uw foto's bekijken.

Met een actieve wifi-verbinding kan u surfen op het internet tijdens uw infraroodbezoek.

Er zijn 6 wellness-programma's voorgeprogrammeerd. Op basis van het programma dat u selecteert zal uw infraroodsauna de samenstelling en intensiteit van de verschillende golven bepalen. Op die manier haalt u een maximaal resultaat voor het door u gekozen gezondheidsvoordeel:

 • Ontgifting
 • Ontspanning
 • Huidgezondheid
 • Cardio
 • Gewichtsverlies
 • Pijnverlichting
 • Of stel uw eigen programma samen
 • uw eigen instellingen
eigenschap 3

Bamboe rugleuning

Onze mPulse infraroodsauna is uitgerust met een comfortabele rugleuning in bamboestof. Hierdoor zit u veel aangenamer in uw infraroodsauna. Deze bamboestof is speciaal ontwikkeld om gebruikt te worden in een infraroodsauna en is anti-bacterieel. Dankzij deze zachte rugleuning kan u heerlijk, comfortabel genieten in uw Sunlighten infraroodsauna!

ZITBANK mpulse believe cabine
EIGENAAR SUNLIGHTEN KEMPEN

Omdat ik zelf met rugproblemen kamp, begon ik een zoektocht om de bijhorende pijn te verzachten. Zo kwam ik bij de heilzame werking van infrarood. Ik bezocht verschillende leveranciers van infraroodsauna's, maar was niet overtuigd van de werking.

Toen kwam ik bij Sunlighten terecht en daar vond ik wel wat ik zocht. We beslisten om een Sunlighten infraroodsauna aan te kopen en het effect op mijn rugklachten was echt ongelooflijk. Ik voel me een ander mens!

Daarom besloot ik om zelf verdeler van Sunlighten te worden. Ik wil andere mensen helpen naar een beter en gezonder leven, dankzij een infraroodsauna. Er zijn zoveel voordelen aan een infraroodsauna, veel meer dan enkel pijnbestrijding, waardoor dit voor iedereen een meerwaarde kan zijn.

Wil u graag weten wat Sunlighten kan betekenen voor u? Contacteer me dan gerust, ik geef u graag alle nodige uitleg en beantwoord met plezier uw vragen.

Bert, sunlighten kempen
eigenschap 4

Ergonomische zitbank

Samen met een chiropractor hebben we een saunabank ontworpen die drukpunten minimaliseert en die zweeft, zodat er extra beenruimte is. Dit geeft u een aangename zithouding. Bovendien kan de bank verwijderd worden voor yoga of om te sporten in uw infraroodsauna.

Samen met een chiropractor hebben we een saunabank ontworpen die stresspunten minimaliseert en die zweeft, zodat er extra beenruimte is. Bovendien kan de bank gemakkelijk worden verwijderd als men liever languit ligt.

ZITBANK mpulse believe cabine
VROUW IN SAUNA MET GROEN LICHT
eigenschap 5

Dimbare Verlichting

De verlichting van uw infraroodsauna is standaard dimbaar zodat u deze kan instellen naar uw persoonlijke voorkeur.
U kan de halogeenlampen op volledige helderheid zetten, zodat u een boek kan lezen in uw infraroodsauna. Of u kan de verlichting dimmen voor een meer ontspannen sfeer.

Optioneel : Kleurentherapie
Indien u dat wenst kan u uw infraroodsauna uitrusten met kleurentherapie. Kleurentherapie (of chromotherapie) is een vorm van alternatieve medische behandeling, ontstaan in de Oudheid, waarbij aandoeningen worden behandeld met behulp van kleuren.
Ons lichaam heeft zonlicht nodig om te kunnen leven. Het zonlicht bestaat uit een samenstelling van verschillende kleuren. Wanneer er een onevenwicht is in één van deze kleuren, kan dat leiden tot psychische en mentale problemen. Met kleurentherapie wordt geprobeerd dit evenwicht te herstellen om uw lichaam en geest terug in balans te brengen.

Kleurentherapie kan voorzien worden bij de aankoop van uw infraroodsauna of u kan dit ook bestellen weken of maanden na de aankoop van uw Sunlighten infraroodsauna.

eigenschap 6

Premium Sound System

Premium Blaupunkt Stereo & Speakers

Geniet van de superieure geluidskwaliteit van onze Blaupunkt AM / FM CD-speler met MP3-aansluiting. Kies uw favoriete muziek, sluit uw ogen en laat u meeslepen door het kristalheldere geluid van 2 premium Blaupunkt luidsprekers.

BLAUPUNKT MUZIEKINSTALLATIE
VROUW IN SAUNA MET GROEN LICHT
eigenschap 7

Mooi vakmanschap

Sunlighten is de Rolex van de infraroodsauna's. Gemaakt van hand-geselecteerd hout afkomstig uit FSC-gecertificeerde bossen. Aangepast om hoge temperaturen te weerstaan en extreem duurzaam zodat het ideaal is om intensief gebruikt te worden.
Onze infraroodsauna's zijn niet alleen bijzonder effectief, maar ook zeer mooi voor het oog. Ze hebben een modern, rustgevend uiterlijk en met de keuze uit 3 houtsoorten kan u uw infraroodsauna helemaal afstemmen op uw interieur en smaak.

Beschikbaar in 3 uitvoeringen:

hypoallergeen lindehout, canadese rode ceder of eucalyptus

het volledige gamma

mPulse Serie

Ontdek het volledige gamma: van 1 persoon tot 6 personen