Contacteer ons

stuur ons een bericht

of bel
0496 55 05 19

Bedankt voor uw bericht! Wij zullen u zo spoedig mogelijk contacteren.

Oeps! Er ging iets mis tijdens het invullen van dit formulier. Probeer nog eens opnieuw.

Welkom in onze toonzaal

Steeds op afspraak

maak een afspraak
02
wie zijn wij

Sunlighten Kempen

Wij zijn de erkende verdeler van Sunlighten sauna's voor de Kempen. In onze toonzaal kunt u rustig kennis komen maken met ons volledige gamma. Zowel de infraroodsauna's als de bijbehorende extra's. Wij beantwoorden graag al uw vragen en geven u persoonlijk advies.

adres

Onze Toonzaal

Nagelsberg 32
2490 Balen

Onze toonzaal is steeds te bezoeken na afspraak, zodat wij voldoende tijd kunnen voorzien op een tijdstip dat voor u het beste past.

Wij nodigen u graag uit in onze toonzaal. Maak een afspraak en ontdek wat infrarood kan betekenen voor uw gezondheid!


0496 55 05 19
maak een afspraak
EIGENAAR SUNLIGHTEN KEMPEN

Omdat ik zelf met rugproblemen kamp, begon ik een zoektocht om de bijhorende pijn te verzachten. Zo kwam ik bij de heilzame werking van infrarood. Ik bezocht verschillende leveranciers van infraroodsauna's, maar was niet overtuigd van de werking.

Toen kwam ik bij Sunlighten terecht en daar vond ik wel wat ik zocht. We beslisten om een Sunlighten infraroodsauna aan te kopen en het effect op mijn rugklachten was echt ongelooflijk. Ik voel me een ander mens!

Daarom besloot ik om zelf verdeler van Sunlighten te worden. Ik wil andere mensen helpen naar een beter en gezonder leven, dankzij een infraroodsauna. Er zijn zoveel voordelen aan een infraroodsauna, veel meer dan enkel pijnbestrijding, waardoor dit voor iedereen een meerwaarde kan zijn.

Wil u graag weten wat Sunlighten kan betekenen voor u? Contacteer me dan gerust, ik geef u graag alle nodige uitleg en beantwoord met plezier uw vragen.

Bert, sunlighten kempen