Contacteer ons

stuur ons een bericht

of bel
0496 55 05 19

Bedankt voor uw bericht! Wij zullen u zo spoedig mogelijk contacteren.

Oeps! Er ging iets mis tijdens het invullen van dit formulier. Probeer nog eens opnieuw.

wat maakt Sunlighten uniek

bezoek onze toonzaal
02
ons verhaal

Sunlighten beleving

Bij Sunlighten willen we de manier waarop de wereld denkt over wellness veranderen. Het is onze toewijding om wellness-producten en -diensten te innoveren zodat deze uw levenskwaliteit kunnen verbeteren. Geïnspireerd door een persoonlijke ervaring, zijn we gedreven om het verschil te maken!

LOGO SUNLIGHTEN
vertrouwen

Stel uw vertrouwen in een bedrijf dat uw gezondheid belangrijk vindt

Sunlighten™ is opgericht in 1999 in Amerika en staat in voor de productie en verkoop van infraroodsauna's die bijdragen tot een efficiënte behandeling. Ons bedrijf verkoopt zowel aan particulieren als professionelen. Vanaf het prille begin hebben we één duidelijk doel voor ogen: focussen op het voorkomen van ziekten in plaats van het behandelen ervan. Sunlighten werd met meerdere awards bekroond, zoals Top Business of the Year van The KC Chamber in 2008, Best Companies to Work For van Ingram in 2008, en kreeg ook vele andere onderscheidingen. Onze energie-efficiënte sauna's kunnen gemakkelijk zonder het gebruik van gereedschappen worden gemonteerd en geïnstalleerd op de plek van uw keuze.

Om deze redenen hebben wij gekozen om verdeler te worden van Sunlighten in België.

PERSONEEL SUNLIGHTEN
OPBOUW LAGEN VERWARMINGSELEMENT
onderzoek

Ontwikkeling en onderzoek

Sunlighten voerde diepgaande marktonderzoeken uit om te achterhalen wat klanten precies van een infraroodsauna verwachten. Dankzij dit inzicht besloten we om infraroodsauna's te bouwen die niet alleen mooi zijn, maar ook doeltreffend.

De Sunlighten Solocarbon verwarmingselementen combineren de drie verschillende golflengtes van infrarood in één uniek verwarmingspaneel dat zowel de lange (1) , middellange (2) als korte (3) golven op hun optimale golflengte uitzendt.

Met toegang via de cloud. Warm uw sauna vanop afstand op zodat hij klaar is als u thuis komt.

7 wellness programma's

  • Ontgifting
  • Anti-veroudering
  • Gewichtsverlies
  • Ontspanning
  • Bloeddrukverlaging
  • Pijnverlichting
  • uw eigen instellingen
garantie

De garantie van Sunlighten

We besteden veel tijd en moeite om elk aspect van onze klantspecifieke sauna's te bestuderen. Hierdoor willen we optimaal aan de verwachtingen van onze klanten tegemoetkomen. Uiteraard kennen we onze sauna's door en door, en we zijn er dan ook van overtuigd dat Sunlighten het beste product op de markt te bieden heeft.

Beschikbaar in 3 uitvoeringen:
hypoallergeen lindehout,canadese red ceder of eucalyptus

HOUTEN PLANKEN SAUNA WANDEN
EIGENAAR SUNLIGHTEN KEMPEN

Omdat ik zelf met rugproblemen kamp, begon ik een zoektocht om de bijhorende pijn te verzachten. Zo kwam ik bij de heilzame werking van infrarood. Ik bezocht verschillende leveranciers van infraroodsauna's, maar was niet overtuigd van de werking.

Toen kwam ik bij Sunlighten terecht en daar vond ik wel wat ik zocht. We beslisten om een Sunlighten infraroodsauna aan te kopen en het effect op mijn rugklachten was echt ongelooflijk. Ik voel me een ander mens!

Daarom besloot ik om zelf verdeler van Sunlighten te worden. Ik wil andere mensen helpen naar een beter en gezonder leven, dankzij een infraroodsauna. Er zijn zoveel voordelen aan een infraroodsauna, veel meer dan enkel pijnbestrijding, waardoor dit voor iedereen een meerwaarde kan zijn.

Wil u graag weten wat Sunlighten kan betekenen voor u? Contacteer me dan gerust, ik geef u graag alle nodige uitleg en beantwoord met plezier uw vragen.

Bert, sunlighten kempen
VROUW IN SUNLIGHTEN SAUNA
technologie

Klinisch geteste technologie

Onze gepatenteerde Solocarbon® & Solocarbon® Custom Spectrum™-verwarmingselementen zorgen voor 7 maal meer effectieve ontgifting dan verwarmingselementen die men in traditionele sauna's terugvindt. Bovendien beschikken ze over de enige infraroodtechnologie waarvoor klinisch is aangetoond dat ze de bloeddruk verlaagt, de lichaamstemperatuur verhoogt en gewicht doet verliezen.

gezondheidsspecialisten

Aanbevolen door gezondheidsspecialisten

Er zijn geen andere sauna's op de markt die door zo veel wellnesscentra worden gebruikt en door zo veel gezondheidsspecialisten zijn goedgekeurd dan die van ons. De reden? Onze sauna's leveren op een veilige en bijzonder efficiënte manier de natuurlijke genezende stralingswarmte van de zon.

VROUW IN SUNLIGHTEN SAUNA MET BLAUW LICHT
VROUW IN SUNLIGHTEN SAUNA MET GROEN LICHT
leider

Gevestigd en bewezen leider

Als marktleider op het vlak van infraroodsauna's willen we onze klanten helpen met steeds vernieuwende technologieën, producten van topkwaliteit en een uitmuntende klantenservice.

Optioneel : Chromotherapie
Chromotherapie is de wetenschap waarbij kleuren worden gebruikt om frequenties van lichaamsvibraties zodanig te veranderen dat het effect resulteert in gezondheid en balans. Elke kleur bereikt een specifieke vibratie en elke vibratie is gerelateerd aan verschillende lichamelijke symptomen. U kunt chromotherapie afnemen voor een meerprijs van € 247,-.