Contacteer ons

stuur ons een bericht

of bel
0496 55 05 19

Bedankt voor uw bericht! Wij zullen u zo spoedig mogelijk contacteren.

Oeps! Er ging iets mis tijdens het invullen van dit formulier. Probeer nog eens opnieuw.

De Signature Collectie

bezoek onze toonzaal
02
unieke eigenschappen

Signature De effectiefste lange golf infraroodsauna

De meest effectieve lange golf infraroodsauna met Solocarbon verwarming, het actieve ingrediënt voor de meest therapeutische resultaten. Het is de enige verwarmingstechnologie op de markt waarbij het klinisch bewezen is dat deze de lichaamstemperatuur doet stijgen, bloeddruk doet verlagen en gewicht helpt te verliezen. Dit is één van de redenen waarom artsen Sunlighten aanraden boven andere merken.

Eigenschap 1

Solocarbon Lange golf infraroodtechnologie

Verschillende studies hebben het aangetoond: onze Solocarbon verwarmingstechnologie is effectief en volkomen veilig!

Het belangrijkste element in een infraroodsauna is de "emissivity rating" van het verwarmingspaneel. Dit geeft weer hoe efficiënt infrarood door het paneel uitgezonden wordt. Een hoge "emissivity rate" betekent dat u maximaal de gezondheidsvoordelen van infrarood kan nastreven. De meeste andere panelen halen scores rond 70-80%, terwijl de Sunlighten Solocarbon verwarmingspanelen een score van 95% haalt! Dit maakt onze verwarmingspanelen tot de meest effectieve infraroodpanelen op de markt.

LANGE GOLVEN VERWARMINGSELEMENT
VROUW IN SAUNA
eigenschap 2

Volkomen veilig

Alle Sunlighten infraroodsauna's zijn volkomen veilig voor uw gezondheid. Onze Solocarbon verwarmingspanelen zijn niet enkel de meest efficiënte, ze zijn ook de veiligste. Onze verwarmingspanelen wekken zo goed als geen elektromagnetische straling op, zo is gebleken uit studies in Amerika. 

eigenschap 3

Verstelbare ligbank

De Sunlighten Signature IV is standaard uitgerust met een verstelbare ligbank. Legt u de ligbank plat, dan is dit een gewone zitbank en kunnen er tot 4 personen in deze infraroodsauna plaatsnemen. U kan echter de bank ook eenvoudig verzetten naar een ligbank, zodat u languit op de bank kan gaan liggen. Deze ligbank kan u in verschillende posities zetten, volgens uw persoonlijke voorkeur.
Indien gewenst, kan u op de ligbank onze Solo infraroodmat leggen. Zo blijft ook uw rug optimaal genieten van de voordelen van infrarood terwijl u ligt én ligt u zeer comfortabel dankzij de zachte matras.

DETAIL VEER ERGO ZITBANK
EIGENAAR SUNLIGHTEN KEMPEN

Omdat ik zelf met rugproblemen kamp, begon ik een zoektocht om de bijhorende pijn te verzachten. Zo kwam ik bij de heilzame werking van infrarood. Ik bezocht verschillende leveranciers van infraroodsauna's, maar was niet overtuigd van de werking.

Toen kwam ik bij Sunlighten terecht en daar vond ik wel wat ik zocht. We beslisten om een Sunlighten infraroodsauna aan te kopen en het effect op mijn rugklachten was echt ongelooflijk. Ik voel me een ander mens!

Daarom besloot ik om zelf verdeler van Sunlighten te worden. Ik wil andere mensen helpen naar een beter en gezonder leven, dankzij een infraroodsauna. Er zijn zoveel voordelen aan een infraroodsauna, veel meer dan enkel pijnbestrijding, waardoor dit voor iedereen een meerwaarde kan zijn.

Wil u graag weten wat Sunlighten kan betekenen voor u? Contacteer me dan gerust, ik geef u graag alle nodige uitleg en beantwoord met plezier uw vragen.

Bert, sunlighten kempen
VROUW IN SAUNA MET GROEN LICHT
eigenschap 4

Dimbare Verlichting

De verlichting van uw infraroodsauna is standaard dimbaar zodat u deze kan instellen naar uw persoonlijke voorkeur. U kan de halogeenlampen op volledige helderheid zetten, zodat u een boek kan lezen in uw infraroodsauna. Of u kan de verlichting dimmen voor een meer ontspannen sfeer.

Optioneel : Kleurentherapie
Indien u dat wenst kan u uw infraroodsauna uitrusten met kleurentherapie. Kleurentherapie (of chromotherapie) is een vorm van alternatieve medische behandeling, ontstaan in de Oudheid, waarbij aandoeningen worden behandeld met behulp van kleuren.

Ons lichaam heeft zonlicht nodig om te kunnen leven. Het zonlicht bestaat uit een samenstelling van verschillende kleuren. Wanneer er een onevenwicht is in één van deze kleuren, kan dat leiden tot psychische en mentale problemen. Met kleurentherapie wordt geprobeerd dit evenwicht te herstellen om je lichaam en geest terug in balans te brengen. 

Kleurentherapie kan voorzien worden bij de aankoop van uw infraroodsauna of u kan dit ook bestellen weken of maanden na de aankoop van uw Sunlighten infraroodsauna.

eigenschap 5

Premium Sound System

Premium Blaupunkt Stereo & Speakers

Geniet van de superieure geluidskwaliteit van onze Blaupunkt AM / FM CD-speler met MP3-aansluiting. Kies uw favoriete muziek, sluit uw ogen en laat u meeslepen door het kristalheldere geluid van 2 premium Blaupunkt luidsprekers.

BLAUPUNKT MUZIEKINSTALLATIE
VROUW IN SAUNA MET GROEN LICHT
eigenschap 6

Mooi vakmanschap

Sunlighten is de Rolex van de infraroodsauna's. Gemaakt van hand-geselecteerd hout afkomstig uit FSC-gecertificeerde bossen. Aangepast om hoge temperaturen te weerstaan en extreem duurzaam zodat het ideaal is om intensief gebruikt te worden. Onze infraroodsauna's zijn niet alleen bijzonder effectief, maar ook zeer mooi voor het oog. Met hun modern en rustgevend uiterlijk, passen ze zo in uw interieur!

Onze Signature infraroodsauna's zijn verkrijgbaar in hoogwaardig cederhout. 

het volledige gamma

Signature Serie

Ontdek het volledige gamma: van 1 persoon tot 6 personen